پلی آلومینیوم کلراید

یکی از منعقد کننده های رایج در صنایع تصفیه آب و فاضلاب پلی آلومینیوم کلراید می باشد. این محصول در بین مصرف کنندگان با اسم هایی مثل پلی آلومینیوم کلراید، کواگولانت، منعقد کننده پک، آلومینیوم کلراید هیدراته، PAC، AL2 (OH)n CI6، پلی آلومینیوم کلراید مایع، پلی آلومینیوم کلراید جامد، پلی آلومینیوم کلراید برای تصفیه آب، Aluminium Chlorohydratet و ACH در پک های پک مایع، پک جامد، پک سفید، پک زرد، پک صنعتی، پک فاضلابی، پک آشامیدنی و پک بهداشتی نیز معروف است.

 

پلی آلومینیوم کلراید چیست؟

کلوئید ها ذرات معلق ریز در آب می باشند که نمی توانند به دلیل وزن سبک و ثبات آن ها به صورت طبیعی حل و فصل شوند. این ذره ها به نسبت ثابتی کدورت به وجود می آورند و موجب  کثیفی و آلودگی می گردند. عمل انعقاد در جداسازی جامد (کلوئیدها و ذرات معلق) و مایع اهمیت بسزایی دارد. یکی از موادی که برای جدا سازی مورد مصرف قرار می گیرد، پلی آلومینیوم کلراید می باشد.

آلومینیوم سومین عنصر وسیع در پوسته زمین بعد از اکسیژن و سیلی است، ولی مثل بسیاری از منابع زمین، عرضه آن محدود می باشد. پلی آلومینیوم کلراید جزو دسته نمک های به دست آمده از آلومینیوم می باشد و یک منعقد کننده یا ه ساز(کواگولانت) است که دارای ساختمان پلیمری می باشد. اسم دیگر این محصول آلومینیوم کلراید هیدراته (ACH) است و با کد اختصاری PAC شناخته می شود. پک دارای فرمول شیمیایی AL2 (OH)n CI6 می باشد. از شکل ظاهری پلی آلومینیوم کلراید به دو فرم جامد و مایع تشکیل می شود. پک جامد به طور پودر یا کریستال بوده و با توجه به گریدهای تولیدی آن به دو رنگ سفید شیری تا زرد پررنگ موجود می باشد. پک مایع به رنگ زرد روشن تا زرد مایل به قرمز (بسته به نوع خوراکی و صنعتی) تشکیل می شوند.

سنتز PAC تحت فشار زیاد و دمای بالا رخ می دهد. این محصول به دست آمده از واکنش دسته ای بین هیدروکسید آلومینیوم جامد و هیدروکلریک اسید می باشد.

پک نسبت به انعقاد کننده های دیگر دارای درصد خلوص بیشتر، وزن مولکولی بالاتر و خاصیت منعقد کنندگی بهتری می باشد. این محصول با درصد خلوص های 18%، 9% و 30% به بازار عرضه می گردد. بخش آلومینیومی موجود در مولکول پک دارای ساختمان الیگومری Oligomer می باشد، که دلیل پایین آمدن pH می باشد و این موجب پایین آمدن هزینه های خنثی سازی بعد از انعقاد است. از این محصول برای از بین بردن کدورت آب و پساب و بهبود کیفیت آب استفاده می کنند. پلی آلومینیوم کلراید محدودیت دمایی ندارد.

 

پلی آلومینیوم کلراید

با نظر به ساختمان پلی آلومینیوم کلراید فلاک های به دست آمده از این محصول، دارای پایداری بالا با ناخالصی های معلق در آب می باشد. نیاز است بدانید که معمولا فلاک های بزرگتر موجب حجم کمتر رسوب می گردند. از سویی، به دلیل بهبود در فرآیند فلوکولاسیون یا ه سازی، مقدار آلومینیوم باقیمانده در آب تصفیه شده خیلی کم می باشد. از جمله فواید استفاده از پک می توان به تولید آلودگی کمتر اشاره کرد.

 

انواع گریدهای پلی آلومینیوم کلراید

    پلی آلومینیوم کلراید گرید صنعتی ( فاضلابی)

    پلی آلومینیوم کلراید گرید آشامیدنی (بهداشتی)

 

مکانیزم کارکرد پلی آلومینیوم کلراید

پک تحت عنوان یک منعقد کننده برای ه سازی و از بین بردن کدورت یا کم کردن TDS آب یا پساب عملیات ناپایدار سازی را روی کلوئیدها انجام می دهد که این عمل از طریق جذب روی سطح ذرات کلوئیدی و تشکیل پل، اتصالی بین ذره- پلیمر- ذره، انجام می‌دهد. در واقع پک از راه تولید یون های هیدروکسیل و پلیمرهای آنیونی چندظرفیتی، موجب به وجود آمدن فلاک ها و ماکرو مولکول های غیرآلی الکتریکی بزرگ که همان ه ها می باشند، در آب می گردد. این مکانیزم سرعت ناپایدار سازی ذره ‌ای و در واقع سرعت رسوب گذاری کلوئیدها را بالا می برد، در نتیجه رشد جداسازی ورسوب بهتر و سریع تر رخ می دهد. محدوده ی کارایی این محصول در pH بین 5 الی 9 می باشد. مصرف پک موجب پایین آمدن ناخالصی های آلی آب می شود.

 

استفاده از پلی آلومینیوم کلراید

    تصفیه آب و پساب برگشتی از کارخانه های سنگبری و کاشی وسرامیک

    تصفیه آب آشامیدنی

    تصفیه فاضلاب شهری

    تصفیه فاضلاب صنعتی حاصل از خطوط تولید صنایع مختلف

    برای احیای زغال سنگ از پساب شست و شوی آن

    برای تهیه خمیر در صنایع سلوی

    به منظور جداسازی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی

    مورد مصرف درصنایع نساجی و چرم و پوست

    جهت پایین آوردن مقدار COD اکسیژن مورد نیاز

    پیشگیری از به وجود آمدن میسل در صنایع غذایی

    مورد مصرف در فرآیند پالایش قند

    حامل کاتالیست در فرآیندهای شیمیایی

    انعقاد سریع سیمان در صنایع ساختمانی

    تهیه مواد آرایشی

    


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آلومینیوم ,کلراید ,تصفیه ,صنایع ,محصول ,سازی ,آلومینیوم کلراید ,منعقد کننده ,مورد مصرف ,پایین آمدن ,ناپایدار سازی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایه افرا Brandon مهندسی برق - دانشگاه آزاد سوادکوه Cindy متن شرح حال گیری و مصاحبه روانی Colette نو پدید ورزشی Martin